El Schola Clarinet Grup versiona “L’ocell daurat”

El passat 26 de juny va tindre lloc al Teatre Carmen Tur, el concert del Schola Clarinet Grup. Aquesta vegada va ser versionada la cantata “L’ocell daurat” del compositor Frederic Mompou. El concert va estar dirigit per Enrique Salvador, i va comptar amb la narració de Paco Nebot. Des d’ací agrair a Enrique Salvador i Paco Nebot, a més de a tots els professors implicats en aquest projecte, Judith García, Tania Senent, Alba Pérez, Alejandro Callau, Maite Cabeza, Salomón Torres, i Marc Nebot, a la presentadora del concert, Elena Porcar, Salvador Abellán i Alberto de Hoyo per la producció audiovisual, a tots els nostres alumnes, pares i mares que van gaudir d’una gran actuació amb el clarinet com instrument protagonista. Per últim, donem les gràcies a l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, i a la regidora de cultura, Maria Cruces, per la seua assistència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *