Actuació de la nostra orquestra al IV Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

El web “Nuestras Bandas de Música” ofereix en exclusiva tots el vídeos de les orquetres que van participar en el IV Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana el dies 1 i 2 de febrer de 2020.

El concurs es va celebrar al Auditori del Palau de les Arts i la Productora NBM fou l’encarregada, com en anys anteriors, de realitzar la gravació d’àudio i vídeo. A continuació podràs gaudir de les peces que va interpretar la nostra orquestra. Enhorabona a tots pel gran compromís i treball fet.

ORQUESTRA ATENEU MUSICAL SCHOLA CANTORUM DE LA VALL D’UIXÓ
Director: Sergi Costes Ferré

Obertura “Egmont” Op.84 / L.v. Beethoven


 

 

Simfonia núm. 25 K 183 / W. A. Mozart


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *