XVII Campanya d’Intercanvis Musicals 2020

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) han convocat la XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis 2020.

En aquesta ocasió aquest cicle tindrà lloc el dissabte 10 d’octubre, a les 10:00 hores, data en la qual la nostra Banda Juvenil farà una desfilada que començarà a la Plaça de l’Assumpció. El recorregut tindrà eixida a la Plaça de l’Assumpció i continuarà pels carrers Ricardo Corbín, Sant Vicent, Plaça de Sant Vicent i tornarà pels carrers Sant Roc, Ricardo Corbín i Plaça de l’Assumpció on finalitzarà.

Tenim ganes de música, us esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *