Canvis al concert del XVII Intercanvis Musicals

Hem canviat la desfilada de les 10:00 per un concert el mateix dissabte 10 d’octubre a les 11:00, al Teatre Carmen Tur. S’aplicaran les normes de seguretat per la Covid-19 (ús de mascareta, distància, higiene de mans, desinfecció del mobiliari etc). Per a agilitzar l’entrada a l’interior del recinte delimitat, cal registrar prèviament les dades de les persones que vagen a assistir telefonant al 656921711 (en horari de 09.00 a 14.00) o al 626358196 (de 17.00 a 20.00) fins el 8 d’octubre. Si vas a registrar les dades de diversos acompanyants, ens has de facilitar: nom, cognoms, població i un telèfon de contacte. El dia del concert es reservaran seients per a aquelles persones que no hagen registrat les seues dades amb antelació, i s’hauran de registrar en els punts de control abans d’accedir al recinte delimitat fins a completar l’aforament. Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *