EMMA Nº5

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del segon trimestre del curs 2021/2022. Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a David Sanz, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'un compositor molt conegut.


EMMA Nº4

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del primer trimestre del curs 2021/2022. Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Rubén de la Rosa, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'un compositor molt nostre.


EMMA Nº3

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del tercer trimestre del curs 2020/2021. Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Luis Martínez, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'un compositor de pel·lícula.


EMMA Nº2

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del segon trimestre del curs 2020/2021.
Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Sergio López, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'una compositora de Castelló.


EMMA Nº1

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau Abad del primer trimestre del curs 2020/2021.
Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Sandra Morro, descobrir l'instrument del trimestre i saber més dels compositors clàssics.