EMMA Nº7

Revista digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del primer trimestre del curs 2022/2023. Podràs trobar notícies del certamen provincial i la resta de concerts del trimestre, les fotos del concert de Nadal o saber més de la sarsuela Bohemios.

EMMA Nº6

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del tercer trimestre del curs 2021/2022. Podràs trobar informació de la nova matrícula, les notícies del trimestre, el festival de fi de curs o el concert de les agrupacions.

EMMA Nº5

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del segon trimestre del curs 2021/2022. Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a David Sanz, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'un compositor molt conegut.

EMMA Nº4

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del primer trimestre del curs 2021/2022. Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Rubén de la Rosa, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'un compositor molt nostre.

EMMA Nº3

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del tercer trimestre del curs 2020/2021. Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Luis Martínez, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'un compositor de pel·lícula.

EMMA Nº2

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau del segon trimestre del curs 2020/2021.
Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Sergio López, descobrir l'instrument del trimestre i saber més d'una compositora de Castelló.

EMMA Nº1

Revista Digital de l'Escola de Música Miguel Arnau Abad del primer trimestre del curs 2020/2021.
Podràs trobar les notícies del trimestre, entrevista a Sandra Morro, descobrir l'instrument del trimestre i saber més dels compositors clàssics.